Opel Insignia domina vanzarile din Europa la categoria sa.

In intervalul de un an de zile de la lansare, modelul Opel Insignia a cucerit inima Europei. Marca aproape si-a dublat cota de piata in segmentul european de autovehicule de mare volum din clasa medie in primele 10 luni ale acestui an, asigurand marcii Opel cea mai mare cota de piata in acest segment din ultimul deceniu.

Opel InsigniaIn ultimele 12 luni, modelul Insignia a castigat In total 32 de premii in 15 tari europene, inclusiv trofeul Masina Anului 2009. Sedanul este cel mai bine vandut model din Europa. Per total, acest model este numarul unu in clasa sa in cinci tari si numarul doi pe intreg continentul. Aceasta corespunde unei cote de piata inregistrate de la Inceputul anului pana in prezent de 16,22 procenten in clasa de autovehicule de mare volum, comparativ cu 8,19 procente in aceeasi perioada a anului trecut.

Opel InsigniaCresterea vanzarilor este si mai impresionanta atunci cand in clasa medie de mare volum sunt incluse marcile premium: Opel a atins o cota de piata de peste doua ori mai mare, ajungand de la 4,75 procente in 2008, la 10,01 procente. Aceasta este cea mai mare valoare inregistrata de Opel din anul 1999, intr-o perioada in care cota de piata a acestei clase de autovehicule a scazut pe intreaga piata europeana de autoturisme cu 9,7 procente intre 2008 si 2009. Pana in prezent, Opel a primit peste 170.000 de comenzi pentru modelul Insignia.

Clientii sunt atrasi de dotarile tehnologice inovatoare ale modelului Insignia. Echipamentele extrem de populare includ camera video frontala Opel Eye, sistemul inovator de iluminare AFL+ cu faruri bi-xenon, sasiul mecatronic FlexRide si scaunele frontale ergonomice.

Opel InsigniaPortofoliul modelului Insignia ofera motorizari pentru toate gusturile. Cele sase motoare pe benzina si cele trei motoare diesel dezvolta o putere cuprinsa iIntre 115 CP si 325 CP. Modelul Insignia este disponibil In trei variante de caroserie si o gama variata de accesorii ce permit clientilor sa isi personalizeze noul autovehicul. Acestia pot alege modelul care li se potriveste cel mai bine, incepand cu economicul sedan Insignia ecoFLEX de 160 CP, cu un consum de carburant de numai 5,2 litri de motorina la 100 de kilometri si terminand cu modelul Insignia OPC Sports Tourer cu o capacitate de incarcare de 1530 litri.

Sursa: Opel


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.