Constructorul roman a prezentat 4 versiuni de carosare pentru Logan Van si un model MCV adaptat pentru accesul facil al persoanelor cu handicap.

Foarte putini din clientii de Logan Van ale sa-si lase masina asa cum au cumparat-o, cu bena. Volumul util poate fi valorificat mai bine printr-o carosare in functie de necesitati. Pentru aceasta clientii apelau pana acum la solutiile oferite de piata aftermaket. Insa, de acum inainte acestia isi vor putea comanda masina carosata de producator si au de unde alege, pentru ca dacia ofera 4 versiuni pentru Logan Van.

Logan van FrigorifiqueLogan van Frigorifique este prevazut cu o bena carosata (izolata) si prevazuta cu instalatie frigorifica care poate mentine in interior temperaturi intre 0 si 12 grade Celsius. Masina este destinata transportului de bunuri perisabile, iar volumul util este de 1,9 metri cubi. Spatiul pentru marfa poate fi folosit pentru bunuri de pana la 1,8 metri lungime.

Logan pick-up BenneLogan pick-up Benne. In cazul acestei versiuni a fost indepartata bena initiala, iar pe sasiu a fost montata o noua bena, din aluminiu, care poate fi ridicata pentru a descarca marfa. Practic vorbim despre o mica basculanta destinata in special celor ce activeaza in constructii. Sarcina utila este de 650 kg, iar sistemul hidraulic care actioneaza bena poate fi comandat din interior si dispune de sistem de siguranta mecanic.

Logan pick-up Grand VolumeLogan pick-up Grand Volume dispune de o bena carosata special pentru marfurile cu volum mare, dar nu neaparat grele. Volumul util al spatiului de transport este de 4 metri cubi, iar inauntru pot fi transportate bunuri cu lungimea de pana la 1,79 metri, inaltimea maxima fiind de 1,57 metri.

Logan pick-up Hard TopLogan pick-up Hard Top ofera o bena inchisa, de mici dimensiuni, la nivelul plafonului masinii. Suportul care inchide bena nu afecteaza cu nimic liniile masinii si poate fi demontat usor cand nu este necesar. Acesta dispune de 3 deschideri (doua laterale si una in spate) si permite obtinerea unui volum de 2 metri cubi, sarcina utila find de 750 kg.

Logan MCV TPMRLogan MCV TPMR. Acesta este o versiune a modelului MCV si permite transportarea persoanelor imobilizate in scaunul cu rotile. Masina are podeaua coborata in partea din spate, iar rampa de acces este actionata manual.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.