Italienii au operat un facelift pentru modelul Grande Punto schimband putin si denumirea masinii cu aceasta ocazie.

Fiat Punto EvoPatru ani au trecut peste actualul Fiat Grande Punte si era timpul pentru un facelift. Masina nu pare nici acum demodata si arata destul de bine, mai ales daca o raportam la modelul pe care l-a inlocuit, Punto Classic.

Faceliftul pentru Grande Punto este unul cu semnificative modificari la nivelul designul, iar cu aceasta ocazie denumirea masinii se schimba in Punto Evo.
Fiat Punto EvoMasina a primit o parte frontala modificata destul de serios, intregul spoiler fiind redesenat. Asemanarea cu modelul initial ramane datorita farurilor, in timp ce grilele de aer sunt acum mai largi si integreaza in partea inferioara proiectoarele. Bandoul care desparte aceste doua grile gazduieste lampile de semnalizare, acestea fiind in blocurile optice la modelulul de pana acum. De asemenea, o noua grila de dimensiuni mici a aparut chiar la baza capotei, in mijlocul acesteia fiind amplasata sigla Fiat.
Spatele a primit un element care se asorteaza cu stilul noii parti frontale, acesta sustinad si zona numerelor de inmatriculare, in vreme ce storpurile sunt din geam clar, conturate cu negru.
Punto Evo resuseste astfel sa arate mai sofisticat, sa aiba o prezenta mai puternica, ramanand insa si cu nivelul de eleganta al lui Grande Punto

Fiat Punto EvoO nota buna si pentru designul plansei de bord, care se prezinta acum cu o consola centrala modificata. Un nou aspect pentru sistemul audio si delimitarea in 3 zone (grile de aerisire, radio si comenzile climatizarii) pluseaza la impresia de calitate si chiar ergonomie.

La nivelul motorizarilor italienii anunta reducerea consumului si emisiilor, dar si a puterii prin adoptarea sistemului de admisie MultiAir, dar anunta si echiparea (standard) a tuturor propulsoarelor pe benzina si diesel cu sistem Stop/Start.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.