Volkswagen a prezentat cea mai dinamica versiune a noului Polo, din punct de vedere al designului.

VW Polo 3 usiGermanii prezinta luna viitoare, la Frankfurt, versiunea in 3 usi a noului VW Polo. Daca modelul in 5 usi este destinat celor ce cauta o masina de clasa mica, practica si frumoasa, versiunea in 3 usi se adreseaza tinerilor care sunt dispusi sa renunte la o parte a aspectului practic pentru o prezenta mai dinamica a masinii.

VW Polo 3 usiNoua versiune de caroserie a lui Polo dispune de portiere mai mari, geamuri spate cu o linie ascendenta, iar lateralele transforma masina intr-una mai dinamica. Volkswagen sustine ca in afara accesului mai dificil catre locurile spate, spatiul pe bancheta este la fel de generos, probabil usor redus la nivelul capului, comparativ cu versiunea in 5 usi. Dealtfel, dimesiunile sunt exact acelasi in cazul ambelor versiuni de caroserie.

VW Polo 3 usiCa si modelul in 5 usi, noul Polo in 3 portiere este disponibil cu 7 motorizari care acopera intervalul de putere 60 CP - 105 CP. Oferta cuprinde 3 propulsoare pe benzina, de 60 CP, 70 CP si 85 CP, un nou motor turbo de 1,2 litri turbo (105 CP) urmand sa fie disponibil la scurt timp dupa debutul vanzarilor, in aceasta toamna. In premiera pentru noul Polo, se va putea opta pentru cutia DSG cu 7 trepte pentru motorizarile de 85 CP si 105 CP. La capitolul diesel se ofera motoare de 75 CP, 90 CP si 105 CP, doar motorul de 90 CP putand fi comandat cu cutie DSG.

VW Polo 3 usiUn loc aparte in oferta este ocupat de versiunea Polo BlueMotion, al carei propulsor turbodiesel de 75 CP afiseaza un consum mediu de doar 3,3 l/100 km.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.