Bentley a prezentat inlocuitorul lui Arnage in cadrul concursului de eleganta de la Pebble Beach, California.

Bentley MulsanneUn constructor de talia Bentley prefera sa prezinte un model nou la concursurile de eleganta, tocmai pentru ca acolo este locul de intalnire al cunoscatorilor, al oamenilor cu sanse reale de a cumpara la un moment dat masina, in conditiile in care aceastia isi permit cam orice model de lux si superlux.
Bentley MulsanneBentley a preferat concursul de la Pebble Beach pentru noul sau model Mulsanne si pentru ca, in cadrul acestei manifestari, se admira multe masini clasice. Iar Mulsanne are legaturi stranse cu masinile clasice Bentley. Numele provine din istorie, dar si conceptia generala a masinii inspirata din celebrul Bentley 8-Litre, model construit in 100 de exemplare in anii 1930 si 1931.

Bentley MulsanneNoul Mulsanne ia locul lui Arnage in gama Bentley si din punct de vedere al designului (pur britanic) este o variatie pe aceeasi tema a stilului Bentley actual. Simpla si extrem de eleganta, cu accent nedisimulat catre masivitate, partea frontala afiseaza faruri si proiectoare cu mici unitati de LED-uri amplasate circular, iar spatele seamana cu cel am modelului Continental.

Bentley MulsanneBritanicii nu au prezentat nici o poza de interior si nici detalii legate de motor si transmisie, vrand sa lase cateva surprize si pentru Salonul Auto de la Frankfurt. Este foarte probabil insa sa vedem sub capota acelasi V8 biturbo de 6,75 litri cu o putere in jurul a 500 CP si 1.000 Nm. Vanzarile noului Mulsanne vor debuta la inceputul anului viitor, preturile urmand sa fie anuntate dupa Salonul Auto de la Frankfurt.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.