Seat Exeo este disponibil in Romania la un pret incepand de la 18.837 euro cu TVA, pentru motorizarea de 1,6 litri benzina 102 CP.

Cel mai scump model vine cu motorizarea diesel de 2,0 litri 170 CP si are un pret de 25.118 euro cu TVA.
Seat ExeoExeo a fost conceput pe platforma fostei generatii Audi A4 pentru ca se reduc mult costurile de dezvoltare. Investitia in respectiva platforma a fost deja amortizata, asa ca Seat poate produce acum noul Exeo cu costuri sensibil mai reduse. Aspect care ar trebui sa se reflecte si asupra pretului de vanzare a masinii.
Seat ExeoDesi nu pomenesc nimic de Audi, cei de la Seat nici nu s-au chinuit sa ascunda originea lui Exeo. Asemanarile sunt evidente la exterior mai ales in linia laterala a masinii, pentru ca extremele au fost cosmetizate in stilul Seat. Interiorul insa este “copiat” integral, cu foarte mici diferente la nivelul tabloului de bord. Consola centrala este identica cu cea a modelului Audi, doar grilele de ventilatie din partea superioara fiind schimbate.
Seat ExeoExeo este disponibil cu 3 motorizari pe benzina, cel mai mic propulsor fiind unul de 1,6 litri si 102 CP, consumul mediu aferent urmand sa fie la nivelul a 7,5 l/100 km. Urmeaza un motor turbo, de 1,8 litri si 150 CP, care consuma, in medie 7,9 l/100 km. Cel mai puternic motor pe benzina, turbo de 2 litri produce 200 CP si afiseaza un consum mediu de 7,7 l/100 km.
Seat ExeoLa capitolul turbodiesel, Exeo mizeaza pe propulsorul de 2 litri TDI, in 3 versiuni de putere. Varianta de baza ofera 120 CP, iar cea intermediara 143 CP cu un consum mediu de 5,5 litri/100 km. Cea mai puternica versiune este cea de 170 CP, motorul fiind acelasi de pe Leon FR diesel sau Octavia RS diesel.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.