Prezentarea noii generatii Outback a avut loc la New York, niponii anuntand o imbunatatire sensibila a capacitatilor noului model.
Subaru OutbackAparitia lui Outback a fost oarecum surprinzatoare in conditiile in care mai toata lumea era concentrata pe noul Legacy, dar crossover-ul niponilor a atras imediat atentia. Outback este de fapt un break mai solid, mai inalt, care poate aborda si drumuri mai putin bune. Nu chiar ca un SUV veritabil, dar aproape.
Subaru OutbackNoul Outback este ceva mai impunator decat modelul pe care il inlocuieste, la nivelul designului. Cu forme mai pline, dominate de noua imagine de marca a constructorului nipon, Outback "spune" inca de la inceput, prin intermediul protectiilor din partea de jos a caroseriei, ca poate furniza suprize in teren accidentat. Este adevarat ca si creatorii sai par a se fi straduit sa sustina ideea de drumuri grele prin faptul ca masina este acum mai lata, cu ampatament crescut si cu o garda la sol mai mare.
Subaru OutbackDeocamdata au fost anuntate doua propulsoare, ambele alimentate cu benzina. Cel mai mic motor este unui de 2,5 litri (4 cilindri, boxer), a carui putere maxima este de 170 CP. Acest propulsor poate fi cuplat fie la cutia de viteze manuala cu 6 trepte, fie (optional) la un cu variatie continua. Motorul mai mare este unul cu 6 cilindri, boxer, care produce 256 CP dintr-o cilindree de 3,6 litri, acesta fiind propus cu o cutie de viteze automata, cu 5 trepte.
Subaru OutbackIn echiparea standard sunt incluse (pe langa tractiunea integrala Symmetrical All-Wheel Drive) sistemele VDC (Vehicle, Dynamics Control), Hill Holder si toate celelalte echipamente de siguranta si confort obisnuite pentru un model premium.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.