Chevrolet a anuntat ca noua generatie a modelului Spark va fi prezentata oficial la Salonul Auto de la Geneva.
Chevrolet Spark va debuta in versiune de serie la Salonul Auto de la GenevaNoua generatie Chevrolet Spark este gata – in versiune de serie – si va fi prezentata publicului in martie, la Salonul Auto de la Geneva. Constructorul american nu a dat prea multe detalii despre noua masina, prezentand doar o singura poza in care putem vedea chiar versiunea de serie.
Daca noul Spark vi se pare cunoscut este pentru ca seamana aproape la nivel de detaliu cu conceptul Beat, prezentat de Chevrolet cu aproape doi ani in urma. Oricum, noul Spark renunta la liniile simple ale actualului model afisand tot dimensiuni foarte mici, dar un design mai indraznet, cu mai multa personalitate, semn ca Chevrolet vrea ca noul model sa nu fie privit doar ca un mijloc de transport ieftin.
Noul Spark va fi prezentat la Geneva, in martie, dar productia va incepe catre sfarsitul anului, in Coreea, primele livrari urmand sa fie facute la inceputul anului viitor. Chevrolet intentioneaza sa introduca acest model si pe piata americana, cam la inceputul anului 2011. Nu s-a spus nimic despre propulsoarele noului Spark, dar constructorul promite ca masina va avea mai mult decat strictul necesar in materie de echipamente, in conditiile unui pret decent.
Noua generatie Chevrolet Spark este gata – in versiune de serie – si va fi prezentata publicului in martie, la Salonul Auto de la Geneva.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.