Hatchback-ul compact al celor de la Mazda a fost prezentat la doar cateva zile de la debutul versiunii sedan.

Acum cateva zile, Mazda a prezentat versiunea sedan a noii generatii Mazda3, in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, modelul fiind destinat in special pietei americane.

Mazda3 hatchback, prezentata oficialIata ca Mazda a anuntat acum ca va prezenta si versiunea pentru Europa, hatchback-ul, la Salonul Auto de la Bologna, pe 3 decembrie. Mazda3 hatchback arata la fel ca versiunea sedan pentru America la partea frontala, diferente minore fiind la nivelul spoilerului fata. Spatele insa il vedem pentru prima data si se poate spune ca cei din departamentul de design si-au facut bine treaba. Cu stopuri mari, plasate jumatate pe hayon, jumatate pe aripi, partea posterioara a hatchback-ului este la fel de sportiva pe cat sugereaza cea frontala.

Spoilerul spate este puternic reliefat si in combinatie cu o evacuare mai sportiva arata foarte bine.

Mazda3 hatchback, prezentata oficialPaleta de motorizari este adaptata pietei europene si consta deocamdata in doua motoare pe benzina, de 1,6 si 2 litri, cunoscute de pe actualul model si doua propulsoare turbodiesel. Unul este cel deja cunoscut, cu cilindreea de 1,6 litri, iar celalalt este noul turbodiesel de 2,2 litri, care a debutat pe Mazda6 si care va fi oferit in doua versiuni de putere: 150 CP si 185 CP.

Mai multe informatii si mai multe poze cu noua Mazda3 hatchback vor fi prezentate dupa debutul masinii in cadrul Salonului Auto de la Bologna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.