Hyundai propune un nou coupe sportiv, cu tractiune spate, bine echipat si nu foarte scump - noul Genesis Coupe.

Pun pariu ca nu sunteti prea familiarizati cu acest nume, Genesis. E adevarat, abia de curand a debutat in Romania si in mod sigur va veti da seama ce-i cu acest model cand veti afla ca inlocuieste Coupe-ul. Pe acesta sigur il stiti, s-a vandut la noi inca din prima sa generatie, cand arata foarte rau, pana la ultima generatie, care arata chiar foarte bine in ultimii ani de productie.

Dealtfel, in ultimii ani ajunsese la niste preturi foarte atractive, mai ales pentru motorul V6, din pacate gurmand si nu prea puternic.

Acum insa, Coupe-ul a lasat locul unui nou coupe, de aceasta data Genesis Coupe. O masina mai mare decat predecesoarea sa, dar si mai puternica si… mult mai scumpa. La cum arata, n-as sti ce sa spun acum, dar tind sa cred ca e prea asiatica, parca are farurile mult prea ascutite. Vechiul Coupe, in ultima lui forma, arata mai bine, parca, avea un stil mai clar. Bine, cand voi vedea masina “pe viu” si cand... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.