O japoneza mica, sport, hibrida, cam scumpa in Romania, dar apreciata in tara natala.

Modelul hibrid sport al celor de la Honda a fost incoronat cu titlul Car of the Year 2010-2011 in tara natala. Nu-i neaparat o surpriza pentru constructorul nipon, obisnuit cu asemenea titluri in Japonia. In cei 31 de ani de existenta ai competitiei, Honda a castigat de 11 ori.

Nu stiu cat va intereseaza acest titlu, dar sa folosim stirea ca sa va spun mai multe despre masina. Honda CR-Z se vinde de ceva timp si in Romania, dar nu stiu daca am avut ocazia sa va dau niste detalii despre ea. Si sunt cateva lucruri de spus.

In primul rand, va spun sincer ca-mi place. Imi place cum arata, este un coupe care nu poate trece neremarcat, datorita dimensiunilor si designului spatelui. Inspira dinamica si exact pentru asta a fost conceput. Mic, jos, sportiv si cu un interior mai mult decat tentant, datorita faptului ca arata foarte high-tech. Uitati-va la pozele din galeria foto si spuneti-mi daca v-ati plictisi in habitaclul CR-Z-ului.

Masina a fost conceputa exclusiv cu propulsie hibrida si nu exista optiuni la acest capitol. Se ofera numai un motor pe benzina, de 1,5 litri, care produce 114 CP/6.100 rpm care functioneaza in combinatie cu... citeste continuarea pe Motorstory.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.