Auto 8 Noiembrie 2010 00:05
Ultimul Murcielago care a iesit de pe linia de productie este un SV de 670 CP. E adevarat, asta s-a intamplat in luna mai, dar italienii amintesc de asta abia acum, cu ocazia unei manifestari dedicate lui Murcielago.

Ultimul exemplar a ajuns intre timp la un client din Elvetia, dar chiar astazi, in Sant’Agata Bolognese a avut loc o parada a celor mai cunoscute modele Lamborghini echipate cu propulsoare V12.

O suita formata din modele 350GT, Miura, Countach si Diablo a escortat un model Murcielago LP-670 SV catre muzeul contructorului italian, intr-o procesiune simbolica, un fel de “ultim drum” al uneia dintre cele mai de succes masini Lamborghini.
Stiti cu totii modelul Murcielago, este o prezenta care nu are cum sa nu atraga atentia. Este si cel mai de succes Lamborghini motorizat de un propulsor V12, din 2001 si pana... citeste continuarea pe Motorstory.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.