Noul Audi A1 este disponibil pe piata din Romania cu doua motoare pe benzina si unul turbodiesel.

Audi A1De la noul A1 se asteapta sporirea cu valori insemnate a vanzarilor Audi, micul model german avand si sarcina de a atrage noi clienti. Poate si dintre cei ai lui Mini, pentru ca A1 este un concurent serios al modelului britanic. Chiar daca nu are aceeasi savoare a designului, A1 este proaspat si arata foarte bine.

Audi A1Masina este una in 3 portiere si mizeaza mult, la nivelul designului, pe grila fata cu dimensiuni generoase (idee stilistica care face deja parte din imaginea de marca Audi), farurile cu linie de LED-uri si stopurile la fel de interesante prin aranjamentul luminilor.

Audi A1Germanii promit o calitate fara repros a interiorului, chiar daca vorbim de cel mai ieftin Audi. Chair daca vorbim despre un model mic, ce va fi preferat de tineri, interiorul ramane la fel de rigid desenat ca la toate celelalte modele Audi. Germanii ofera insa posibilitatea alegerii mai multor combinatii de culori, asa ca mai toti isi pot configura o versiune pe gustul lor.

Audi A1Deocamdata, Audi A1 este oferit in Romania cu 3 motorizari, doua pe benzina si un turbodiesel. Modelul de baza este echipat cu motorul de 1,2 litri TFSI, care produce 85 CP. Pretul acestei versiuni porneste de la 16.500 euro.

Daca se doreste motorul de 1,4 litri TFSI, in versiunea de 122 CP, clientul va trebui sa plateasca minim 20.550 euro, dar acest motor vine cuplat la cutia de viteze S tronic.

Turbodieselul este cel de 1,6 litri TDI, ofera 105 CP si costa 19.550 euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.