Drogurile se transporta in mare viteza prin Spania. Insa asta nu asigura succesul "transportului".

Un sofer din Spania a avut ideea de a fenta legea nu neaparat prin discretie, ci prin viteza. Omul mergea pe o autostrada din Spania cu un Audi RS6, cand politistii au observat ca break-ul german, care rula cu 213 km/h era incarcat cu niste pachete, de altfel foarte vizibile. Au vrut sa-l opreasca, dar in planurile soferului nu intrau deloc discutiile cu politia asa ca a pus la treaba motorul V10 si a zburat pe autostrada cu viteze de pana la 240 km/h.

Audi RS6

Politistii nu s-au putut tine dupa el, dar au avut ceva noroc. Indiferent ca este la volanul unei masini de 580 CP sa conduci o masina de 100 CP, viteza nu te mai salveaza in nici un fel cand traficul se aglomereaza si nu mai ai unde sa folosesti herghelia de sub capota. Asa a patit si soferul bolidului german, care a abondonat masina si s-a grabit sa dispara pe jos. A fost prins ulterior de politie.

Motivul pentru care soferul se grabea atat de tare a fost descoperit la o prima verificare a masinii. Break-ul era plin cu pachete de hasis, incarcatura avand o greutate de 870 kg. Valoarea "marfurilor" este estimata la 120.000 euro, cam acelasi pret cu al masinii.

Audi RS6

Audi RS6 are un motor V10 biturbo, de 5 litri, care produce 580 CP si 650 Nm. Masina accelereaza de la 0 - 100 km/h in 4,6 secunde si atinge o viteza maxima de 250 km/h. Greautatea masinii este de 2,1 tone, asa ca soferul masinii incarcate de hasis conducea un bolid de aproape 3 tone. Dovada ca un supercar de 580 CP poate fi foarte-foarte practic.

Sursa: Worldcarfans


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.