Noua Toyota Avensis a ajuns si in Romania. Modelul nipon intra in competitie cu masinile de clasa medie deja lansate in tara noastra.

Toyota AvensisCea de-a treia generatie Toyota Avensis a fost lansata in Romania la inceputul acestei saptamani. Modelul inlocuieste o a doua generatie care nu i-a dezamagit pe fanii Toyota, dar nici nu a obtinut rezultate extraordinare. Modelul de pana acum are dezavantajul designului. Masina nu este urata, dar nici nu spune mare lucru din punct de vedere al stilului. O masina normala, care nu iese in evidenta si care i-a tentat in primul rand pe cei ce puneau un mare accent pe fiabilitate.
Noul model are insa alt stil, ceva mai interesant si asta e bine in conditiile in care Avensis va avea de infruntat Ford Mondeo, Opel Insignia, Mazda6 si chiar VW Passat, desi Passat-ul a trecut de prima tinerete.
Toyota Avensis - InteriorIn Romania, Avensis va putea fi comandata cu 3 propulsoare pe benzina: 1.6 litri (132 CP si 160 Nm), 1,8 litri (147 CP si 180 Nm) si 2 litri (152 CP si 196 Nm). Ramane de vazut cum se comporta masina cu motoarele de 1,8 si 2 litri, pentru ca diferentele dintre ele nu sunt notabile.
La capitolul diesel se va putea alege motorul de baza, cu o capacitate de 2 litri (126 CP si 310 Nm), motorul mai mare, de 2,2 litri (150 CP si 340 Nm) sau propulsorul cel mai puternic, tot de 2,2 litri, dar care dezvolta 177 CP si 400 Nm.
Masina are un pret de pornire de 19.200 euro (cu TVA inclus).

Voua cum vi se pare noua Avensis? Ce ati alege intre Toyota Avensis, Ford Mondeo, Opel Insignia, Mazda6 si VW Passat?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.