Am testat cel mai puternic Renault Megane, iar cei 250 CP te fac sa iubesti acest hothatch francez.

Daca ar fi sa fac un top al celor mai tari masini pe care le-am testat anul asta, Megane RS ar fi a doua. Prima este insa in cu totul alta clasa si in alta dimensiune de pret, de vreo 4 ori mai scumpa decat cel mai performant Megane.

Asta e si ideea pentru care n-ai cum sa nu fii entuziasmat de Renault Megane RS, pe langa ceea ce poate sa faca. Are pretul la un nivel la care poti sa faci niste calcule reale. Nu-i ieftin, dar nici de neatins. Si-ti ofera suficient de mult incat sa micsorezi in oglinda retrovizoare foarte multe masini, fie ele germane sau… germane.

Stiti ca Renault Megane RS este hothatch-ul meu preferat, am spus-o de cand a aparut. In primul rand pentru ca arata intr-un mare fel, au nimerit-o francezii perfect. E parca alta masina cand il.. citeste mai multe despre Renault Megane RS pe Motorstory.ro (foto & VIDEO)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.