Am testat primul Mini cu lungimea de peste 4 metri. Countryman arata intr-un mare fel la interior si are echipamente la care nu te-ai fi gandit.

Countryman este primul Mini mai familist, cu 4 usi, portbagaj decent si tractiune integrala. Cam atat are deosebit fata de modelul de la care s-a plecat, pentru ca, in rest, pastreaza nealterata extravanganta recunoscuta a modelului britanic.

N-as putea spune ca-mi place foarte mult Mini Countryman, dar nu pot sa nu recunosc ca atrage atentia intr-un mare fel. Iar clientilor de Mini Countryman le place atentia celorlalti. O cauta, doar si asta e unul dintre motivele principale pentru care iti cumperi Mini. Si e destul de logic ce-au facut cei de la Mini. Daca Mini-ul clasic este o declaratie de stil, de ce n-ar combina-o cu alura atat de populara de SUV? Asta e Countryman.

Daca exteriorul vi se pare nu-stiu-cum, stati sa vedeti habitaclul. Pe langa faptul ca vorbim despre masina cu cel mai mare... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.