Noul Ford Focus este cu totul altfel decat pana acum. Alt design, alt comportament, dar cu aceleasi sanse sa domine segmentul compact.

Nici nu va dati seama cat de nerabdator am fost sa conduc noul Ford Focus! Mai ales pentru ca este o generatie – a treia – cu totul deosebita fata de ceea ce am avut pana acum. De ce? Pentru prima data avem de-a face cu un model global, ceea ce inseamna ca si noi, europenii, dar si americanii, vom conduce exact aceeasi masina. Iar asta s-a lasat cu o abordare diferita fata de ceea ce stim de la cea de-a doua generatie.

Nu e cazul sa va mai spun cam cum a revolutionat modelul Focus clasa compacta. Prima generatie a obtinut titlul Car of the Year in 1999, in primul rand datorita designului cu totul deosebit si foarte indraznet, dar si platformei unanim apreciate. A doua generatie a pastrat tinuta de drum devenita referinta, dar a mai domolit din indrazneala designului.

Aceasta a treia generatie trebuie insa judecata altfel. Cum am spus, a fost proiectata sa le placa si americanilor, iar noi stim cat de diferite sunt erau gusturile lor. In primul rand, designul noului Ford Focus este in cu totul alt... citeste mai multe despre noul Ford Focus pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.