Chevrolet a prezentat un nou concept care s-ar putea transforma in model de serie.

Chevrolet GPiX - SUV pe baza modelului CorsaConceptul GPiX a fost aratat de cei de la Chevrolet la Salonul Auto de la Sao Paulo, iar oficialii spun ca a fost construit tinand cont de specificul pietei braziliene. Cum sunt sanse reale ca acest concept sa fie transformat in model de serie, ne putem astepta ca el sa fie luat in calcul si pentru pietele din Europa. Cel putin asa sugereaza numele: GPiX vrea sa insemne de fapt "Global Image" - "G" de la "Global" si "Pix" de la "Imagine".

Chevrolet GPiX - SUV pe baza modelului CorsaGPiX este construit pe platforma modelului de clasa mica Corsa, iar caroseria este una cu doua portiere, desi spatiul interior este amenajat pentru 4 ocupanti. Tabloul de bord este ornat cu multe display-uri si arata foarte high-tech, dar versiunea de serie va renunta probabil la o mare parte din ele. Oficialii Chevrolet spun ca masina dispune de elementele de confort de baza (aer conditionat, servodirectie, geamuri electrice, etc.), dar va oferi si conectivitate Bluetooth, MP3 si alte cateva gadget-uri.

Cei de la Chevrolet nu dau nici un fel de detalii despre motorizari si nu spun nici daca masina va fi una cu tractiune integrala sau doar cu rotile fata motoare.

Conceptul GPiX este desenat la studioul GM din Brazilia si, la cum arata cel putin la exterior, nu este departe de productia de serie.

Chevrolet GPiX - SUV pe baza modelului Corsa

Chevrolet GPiX - SUV pe baza modelului Corsa


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.