Seat se pregateste pentru viitoare generatie Ibiza. Deocamdata putem admira conceptul care o prefigureaza.

Viitorul Seat Ibiza: Seat Bocanegra Concept!Generatia actuala a modelului Ibiza este pe piata de la inceputul anului 2002 si acum a venit vremea schimbarii de generatie. Deocamdata, spaniolii pregatesc dezvelirea unui concept, numit destul de interesant Bocanegra, la Salonul Auto de la Geneva. Acest concept ne arata care vor fi liniile viitoarei Ibiza, modelul de serie urmand a fi lansat in maxim un an pe piata.

Designul conceptului este unul mult mai "curajos" decat cel al actualei generatii si asta e bine si oarecum obligatoriu pentru constructorul spaniol. De ce? Pentru ca segmentul clasei mici a fost "innoit" recent cu generatii noi ale unor modele apreciate (Ford Fiesta, Fiat Grande Punto, Opel Corsa, Mazda2), asa ca Seat trebuie sa fie la inaltimea concurentei.

Viitorul Seat Ibiza: Seat Bocanegra Concept!Pe langa designul exterior - in versiunea de serie masina nu va arata chiar atat de spectaculos precum conceptul Bocanegra- noua Ibiza va oferi si o structura mult mai interesanta a plansei de bord. Acesta va fi un alt atu al masinii, pentru ca actuala generatie are plansa de bord destul de conventionala, intr-un usor contrast cu liniile "fluide" ale caroseriei.

Din punct de vedere tehnic, viitoarea Ibiza, care se bazeaza pe platforma urmatoarei generatii a lui VW Polo, va oferi propulsoare asemanatoare cu cele de sub capota actualului model. Baza va fi probabil un propulsor pe benzina de 1,2 litri cu o putere maxima in jurul a 70 CP.

Sursa: Motorauthority


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.