Chiar daca analizele spun ca apetitul americanilor pentru pick-up-uri nu mai e la cotele de altadata, acest gen de masina este inca foarte populara in SUA.

Pick-up-ul viitorului: Toyota A-BATConceptul Toyota A-BAT este desenat cu tinta directa catre piata americana si va fi una din atractiile standului Toyota la Salonul Auto de la Detroit. Probabil cei de la Toyota s-au gandit ca americanii s-or fi saturat de clasicul Ford F150 si propun un design neconventional, agresiv predominand suprafatele mari de metal in dauna suprafetei vitrate.

Chiar daca A-BAT este doar un cocept designerii spun ca masina corespunde deja cerintelor unui anumit gen de clienti din America asa ca n-ar fi exclus s-o o vedem in productia de serie peste ceva timp.

Pick-up-ul viitorului: Toyota A-BATDeocamdata, informatiile de natura practica sunt destul de vagi, niponii afirmand doar ca A-BAT corespunde cerintelor oamenilor tineri si activi, printre preocuparile acestora figurand si protejarea mediului. Asta pentru ca A-BAT dispune de tehnologia Hybrid Synergy Drive care presupune combinarea propulsiei conventionale cu cea electrica. In acest sens, partea superioara a bordului lui A-BAT este de fapt un panou solar care preia lumina soarelui si o transforma in energie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.