Si romanii au idei! SCI hyMod este un concept integral romanesc, care propune intr-un mod inedit inlaturarea dezavantajelor masinilor ecologice actuale.

Eu as spune ca este o premiera in Romania. Un automobil original, SCI hyMod, care propune solutii pertinente, eventual aplicabile in serie cu tehnologia actuala.
SCI hyMod este un concept de automobil propus de o echipa din Romania, formata din Dan Scarlat (jurnalist auto), Marian Cilibeanu (designer) si Cristian Ionescu (inginer).

Conceptul SCI hyMod a fost gandit pentru a elimina principalele inconveniente ale automobilele ecologice ale momentului: autonomia limitata in cazul celor electrice si consumul aproape constant de combustibil al celor hibride. SCI hyMod propune o structura modulara (electric/hibrid), care poate fi perfect adaptata nevoilor de moment ale utilizatorilor.

Pentru o functionare cotidiana lipsita de emisii nocive, hyMod este un automobil exclusiv... citeste mai multe despre conceptul hyMod, creat de trei romani, pe Motorstory.ro (+ super galerie foto)!

Retail jobs

Despre autor:


Aboneaz─â-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.