Volkswagen ne arata modelul Nils, unul care s-ar putea transforma, peste ceva ani, intr-un automobil electric, doar pentru oras.

In afara de modelul Up, Volkswagen a mai prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt un model foarte important pentru viitor. Volkswagen Nils Concept reprezinta cea mai practica solutie pentru transportul individual urban. Evident, peste destul de multi ani de acum incolo.

Volkswagen Nils arata cam in aceeasi idee cu Audi Urban Concept, dar ofera un singur loc. Conceptul pastreaza destul de bine imaginea VW, are portiere gullwing si rotile scoase in afara caroseriei. In plus, are si un mic portbagaj suficient pentru un rucsac. Pentru oras, avand in vedere ca Nils transporta doar soferul, este rezonabil.

Imi place si faptul ca Volkswagen vine cu date concrete pentru conceptul Nils. Acesta are o greutate de doar 460 kg si este echipat cu un motor... citeste mai multe despre VW Nils pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.