BMW i8 Concept promite cel mai spectaculos, economic si tehnologizat BMW al urmatorilor ani.

Daca BMW i3 concept imi place, BMW i8 Concept mi se pare absolut fantastic. E adevarat, ceea ce vedeti este un concept, iar modelul de serie va debuta abia in 2014, probabil cu niste modificari. Dar BMW i8 Concept, asa cum se prezinta el acum arata de vis. Nu cred ca exagerez cand spun ca nici un alt constructor nu are inca un concept la fel de spectaculos.

BMW i8 Concept a fost anticipat (si seamana mult) de un alt concept, BMW Vision EfficientDynamics. i8 Concept arata insa mai bine, este o idee mai rafinat si cu un interior asemamantor celui de pe i3, dar mult mai sportiv. Caroseria este facuta cu aceeasi tehnologie, aproape in intregime din fibra de carbon, greutatea masinii fiind de 1.480 kg.

Dealtfel, BMW i8 Concept este la cealalta extrema fata de i3, este un model (super)sport.
Coupe-ul bavarez este un hibrid plug-in, ceea ce inseamna ca are doua motoare, unul electric si unul pe benzina, iar bateriile sale... citeste mai multe despre BMW i8 Concept pe Motorstory.ro (FOTO & VIDEO)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.