Lexus arata liniile noului GS, concurent cu Audi A6 si BMW Seria 5, prin intermediul conceptului LF-Gh. Evident, hibrid.

Ceea ce vedeti este noul Lexus LF-Gh Hybrid Concept, un model pe care niponii il prezinta la Salonul Auto de la New York. Da fapt, masina este un concept, dar unul destul de bine pus la punct, care ne arata linia de design pe care o va urma Lexus de acum incolo.

De asemenea, Lexus LF-Gh concept ne arata si linia de design a viitoarei generatii Lexus GS, berlina de clasa mare, asteptata de debuteze la finalul acestui an.

Dealtfel, oricat de nebunesc ar parea designul exterior al lui Lexus LF-Gh concept, mai ales partea frontala, se observa in una din pozele de interior faptul ca tabloul de bord este unul normal, de serie. Ceea ce inseamna ca nu mai avem mult de asteptat si vom vedea si versiunea de serie a acestui concept, adica noul lexus GS.

Mai intai insa, sa vedem cum se prezinta niponii. Cu totul altfel decat pana acum! Observati cat de spectaculos... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.