Toyota ne arata coupe-ul FT-86, care pare iesit direct din atelierul unui tuner!

Stiti ce parere am despre Toyota. Masini bune, dar atat de fade, cel putin in ultimul timp, la nivelul designului, incat nu stiu de ce le-ai cumpara. Bun, te tine o viata, dar daca arata atat de sters, pentru ce-ti trebuie s-o tii o viata?

Nu-i problema, totusi. Pasiunea n-a disparut din departamentele de design ale niponilor. Iar pasiunea se numeste acum Toyota FT-86 II concept, model prezentat la Geneva.
Stiti numele, stiti si ca este un coupe dezvoltat inpreuna cu Subaru. Informatiile astea sunt vechi. Acum 2 ani a fost prezentat un concept, care seamana mult cu cel actual, iar acum a venit vremea unei a doua generatii a conceptului initial. Rezultatul? Il vedeti in poze. Cea mai atragatoare Toyota pe care o vad de foarte multi ani.

Si, din fericire, nu vom vedea o a treia generatie a conceptului FT-86. Nu, anul viitor va debuta modelul... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.