Performante interesante si autonomie suficienta pentru transportul urban. Asa se prezinta conceptul unui scuter prezentat de smart.

O miscare logica pentru cei de la smart. Un scuter electric, numit – inspirat, zic eu – escooter. Daca masinile electrice de zeci de mii de euro nu au (inca) sens, un scuter e altceva. Depinde si la ce pret ar putea fi oferit pe piata, dar dpdv logic este ideal.

Pe de o parte nu mergi cine stie cati km pe zi cu scuterul prin oras, plus ca nu iesi cu el in afara. Deci nu risti sa ramai fara benzina curent, fiindca ai apreciat gresit autonomia. Si chiar daca ramai, poti sa-l impingi imediat pe dreapta, chemi un prieten cu masina, il arunci in portbagaj si asta e.

Escooter-ul celor de la smart are o autonomie maxima de 100 km (cred ca-i chiar bine pentru un scuter) si ajunge.. continuarea pe Motorstory.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.