In sfarsit, BMW a aratat noua Serie 6 Coupe, model care va debuta la sfarsitul lunii, la Salonul Auto de la Paris.

BMW spune ca este un concept, dar e suficient sa te uiti la poze ca sa realizezi ca asta e versiunea de serie. O prezinta drept concept, din ratiuni de marketing, BMW practica tactica asta de mai mult timp. Versiunea (oficiala) de serie va debuta probabil la Geneva, in primavara anului viitor si sunt sigur ca nu va avea modificari de amploare.

Ca sa nu ne mai pierdem in detalii, asta e masina, asa cum va aparea in showroom-uri. A doua generatie a Seriei 6 arata superb, din punctul meu de vedere. Total diferita la nivelul stilului de generatia anterioara (care oricum mi-a placut mult), dar parca mult mai rafinata. De fapt, masina mi pare si mult mai eleganta, fara linii sportive duse la extrem. Sa nu uitam ca este un GT, nu un coupe supersport.

Toata aceasta eleganta vine din multitudinea de linii care formeaza caroseria. Uitati-va cu atentie la poze, sunt multe linii care “incordeaza” caroseria, mai ales pe capota fata si pe laterale.

Imi plac mult si stopurile cu LED-uri (ca si farurile, de altfel), acestea fiind usor mate. Dau impresia ca este un sticker lipit acolo.
Practic, noua Seria 6 Coupe aduna foarte inspirat linii de la ultimele berline BMW (Seria 5 si Seria 7), dar mai ales partea frontala de la conceptul... citesteste articolul integral si vezi o galerie foto completa pe Motorstory.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.