Andrus Ciprian si-a pus imaginatia la incercare si a reusit sa creeze un nou model Hummer.

Hummer hatchback concept by Andrus CiprianUn designer roman, Andrus Ciprian, posibil admirator al unora dintre cele mai capabile masini de teren a vrut sa arate cum isi imagineaza el un posibil nou model Hummer. Mai ales ca Hummer nu a mai lansat un model nou de ceva timp, iar actualele modele au nevoie de o intinerire pentru a face fata concurentei.

Hummer hatchback concept by Andrus CiprianRomanul propune un Hummer modern, cu caroserie hatchback si i linie de design extrem de agresiva. Conceptul arata mai mult ca un model de concurs off-road, spatele foarte ingust si scurt terminandu-se chiar in dreptul puntii spate. Ciprian a pastrat elementele caracteristice marcii, adica o garda la sol consistenta, pneuri foarte mari, care ies din pasajul aripilor si suprafata vitrata foarte mica. Dealtfel, conceptul arata ca o masina blindata din acest punct de vedere.

Hummer hatchback concept by Andrus CiprianMai mult, parbrizul nu este dintr-o singura bucata, ci este impartit in 3 sectiuni, cea din mijloc, cea mai mica, fiind delimitata de doua sectiuni masive, ornamentale, care se intind in jos pe capota. Pentru a compensa oarecum lipsa de luminozitate a habitaclului, plafonul este transparent, deasupra locurilor spate.

Caroseria nu are decat 3 usi si induce o impresie ciudata, de dinamica imbinata cu masivitate. Spatele nu arata neaparat bine, dar este original, in parte si datorita faptului ca partea de jos a acestuia tine de platforma masinii si contine elementele de suspensie si transmisie.

Hummer hatchback concept by Andrus CiprianConceptul i-ar putea inspira pe cei de la Hummer, macar ca idee generala. Oricum Hummer a pornit de la masivul H1, derivat direct din varianta militara si apoi a continuat cu modele din ce in ce mai mici, asa ca un model mai mic decat H3 este foarte posibil. Oricum, va fi foarte interesant ce model nou va prezenta Hummer in perioada urmatoare, mai ales daca ne gandim ca Hummer a fost vandut de GM unui constructor chinez, Sichuan.

Sursa: Autoblog


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.