Honda a prezentat la Los Angeles un concept interesant, dar care nu intra in planurile producatorului pentru productia de serie.

Honda P-NUT ConceptNu peste multi ani vom asista la o mult mai mare varietate de modele de clasa mini, electrice sau nu, destinate in special oraselor foarte aglomerate. Modele gen smart sau Toyota iQ, dar probabil ceva mai neconventionale ca design si propulsie.

Honda P-NUT ConceptConstructorii sunt acum in plin proces de testat piata cu aceste masini de clasa mini. Honda propune un model destul de neconventional ca forma si concept al interiorului, tot pentru a observa reactiile si spune clar ca masina nu este destinat productiei de serie.

Honda P-NUT ConceptConceptul se numeste P-NUT (Personal-Neo Urban Transport) si vine cu un design ce creeaza o prezenta puternica. Nu prin dimensiuni, ci prin "curajul" formelor: unghiuri, muchii, fara rotunjimi. Mai mult, partea superioara a caroserie este formata dintr-un "schelet" metalic si completat cu suprafete vitrate, astfel incat luminozitatea interiorului este excelenta.

Honda P-NUT ConceptHabitaclul este la nivelul unei berline de clasa medie, din punct de vedere al spatiului, spun niponii. Este adevara ca interiorul ofera loc pentru doar 3 ocupanti. Soferul sta central si controleaza masina de la o mansa multifunctionala, iar in spatele lui, de o parte si de alta, pot sta in conditii de spatiu foarte bune alte doua persoane.

Honda P-NUT ConceptHonda nu spune nimic de motorizarile conceptului P-NUT, pentru ca vorbim in primul rand despre un studiu de design. Cu toate acestea, conceptul a fost gandit sa poata primi o varietate de propulsoare, atat cu ardere interna cat si electrice, acestea avand un spatiu atent gandit in partea din spate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.