Poate ca nu ati auzit de ei, dar sunt gata sa se infiltreze printre marii producatori de masini supersport din lume.
GTA ConceptCompania spaniola se numeste GTA Motor, iar cei care o conduc au avut ambitia sa produca un model supersport la nivelul marcilor mari. Dupa o munca de 3 ani, spaniolii ne spun ca au reusit, iar modelul lor, GTA Concept, va impresiona pe oricine. Masina este un coupe, cu doua locuri si plafon transparent, despre care proiectantii spun ca asigura o ambianta cu totul deosebita in habitaclul nu foarte spatios.
GTA ConceptCe intereseaza cel mai mult este propulsorul. Acesta este un V10, montat longitudinal in partea din spate, care furnizeaza 780 CP si 920 Nm. Transmisia este asigurata de o cutie de viteze manuala, secventiala, cu posibilitatea schimbarii treptelor de la cele doua padele de pe volan, dar si cu un program complet automat. Acceleratia 0 - 100 km/h este posibila in sub 3 secunde, spun spaniolii, iar viteza maxima va fi de 350 km/h.
Bolidul este incaltat cu anvelope Pirelli Pzero, iar jantele (de 19 inch pe fata si 20 de inch pe spate) sunt fabricate exclusiv pentru acest model. Reprezentantii GTA Motor spun ca nivelul de echipare va fi unul complet, iar pentru cei ce vor sa piloteze, nu sa conduca masina, este oferit un sistem de reglare a suspensiilor in functie de conditiile de drum.
GTA ConceptCei de la GTA Motor spun ca tocmai au incheiat ultima sesiune de teste si masina, care va fi produsa in doar 99 de exemplare, va fi lansata in versiune de serie chiar luna viitoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.