Ford anticipeaza viitoarea generatie a lui Focus prin conceptul Iosis Max.
Ford Iosis MaxIosis Max face parte dintr-o serie de concepte produse de Ford, unul dintre acestea fiind adus in productia de serie sub forma SUV-ului Kuga. Noul concept ne arata insa altceva si anume cam cum va arata viitoarea generatie Focus, modelul actual trecand deja printr-un facelift. Ford mizeaza pe limbajul deja cunoscut de design, cu linii indraznete si unghiuri ascutite. Este evidenta asemanarea cu noile modele Ka si Fiesta.
Ford Iosis MaxIosis Max dispune de un parbriz panoramic intins mult in zona plafonului si de usi atipice, cele din spate fiind unele glisante pentru a usura accesul in interior.
Motorul lui Iosis Max este unul pe benzina, de 1,6 litri EcoBoost, care dezvolta 180 CP cu ajutorul unui turbocompresor.
Interiorul este tipic pentru un concept. Usor extravagant conceput, cu scaune ce par suspendate si un tablou de bord ultrasofisticat, habitaclul se vrea unul spatios si modulabil.
Ford Iosis Max


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.