Subaru va schimba in viitorul apropiat actuala generatie Legacy, cu un nou model. Iata primele indicii despre cum va arata noul Legacy.
Subaru Legacy Concept prezentat la Salonul Auto de la DetroitSubaru a preferat Salonul Auto de la Detroit pentru a prezenta publicului conceptul care sta la baza viitoarei generatii a modelului Legacy. Niponii au urmat reteta clasica de concept, cu unele elemente care in mod sigur nu vor fi disponibile pe modelul de serie. Legacy Concept este totusi o prezenta puternica, designerii de la Subaru fiind motivati si de cea de-a 20-a aniversare a modelului.
Subaru Legacy Concept prezentat la Salonul Auto de la Detroit - frontDesignul conceptului Legacy arata destul de fidel liniile pe care le va avea masina de serie, cu toate ca unele echipamente si detalii de design vor fi mai conventionale pe masina care va ajunge in showroom-uri. Oricum, Subaru testeaza piata si reactiile cu designul foarte modern, niponii vrand sa evite pe cat posibil primirea „ostila” facuta de public in special modelului Tribeca (inainte de facelift) si actualei generatii Impreza – modele mai putin reusite la nivelul esteticii.
Subaru Legacy Concept prezentat la Salonul Auto de la Detroit - InteriorLegacy Concept nu arata insa deloc rau, masina avand o silueta agresiva, efect generat in special de blocurile optice high-tech, dispuse mai mult pe verticala. Spatele este mai masiv, cu stopuri pe fond negru, acoperite de geam clar, astfel incat dau senzatia de tuning. In rest avem de-a face cu linii normale, care sugereaza faptul ca masina de serie nu va intarzia prea mult. Evident, aceasta nu va dispune de camerele video cu rol de oglinzi retrovizoare, ci va miza pe oglinzile clasice. Interiorul nu este nici el departe de cel al modelului de serie, iar o parte din monitoarele si comenzile pe care le vedeti in poze, vor fi inlocuite cu solutii mai conventionale.
Subaru Legacy Concept prezentat la Salonul Auto de la Detroit - lateralChiar daca a fost prezentat la o editie a salonului de la Detroit la care abunda conceptele electrice si hibride, Legacy vine cu o platforma conventionala, care include sistemul „Symmetrical All-Wheel Drive” si propulsorul boxer de 3,6 litri. Fara indoiala ca modelul Legacy de serie va dispune si de un motor mai mic, pe benzina, dar si de turbodieselul boxer de 2 litri, care dezvolta 150 CP/3.600 rpm si 350 Nm/1.800 rpm si care are un consum mediu de 5,6 litri/100 km pe actuala generatie Legacy.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.