Un nou set de poze cu cel mai nou model Ferrari - California.

Galerie foto: California - primul CC FerrariDesi inainte de aparitia oficiala a masinii toata lumea se astepta sa vada cel mai mic (si mai ieftin) model Ferrari, iata ca italienii au avut alte planuri. In loc de cel mai ieftin Ferrari (California este mai scump decat modelul 430), constructorul a venit cu primul CC din istoria marcii.

California dispune, in premiera pentru Ferrari, de un hardtop retractabil care se pliaza/depliaza complet in doar 15 secunde. Practic este o solutie care ii permite masinii sa fie atat cabrio cat si coupe.

Galerie foto: California - primul CC FerrariMotorul, montat in fata, este un V8 de 4,3 litri care furnizeaza 460 CP/7.500 rpm. Ferrari spune ca masina poate accelera pana la 100 km/h in mai putin de 4 secunde, asta si cu ajutorul unei cutii de viteze cu dublu ambreiaj si 7 trepte. De asemenea, in echiparea de serie se regaseste si sistemul de control la tractiunii F1-Trac, acelasi diponibil si pe 599 GTB Fiorano. Tot din echiparea standard fac parte si franele cu discuri din ceramica si carbon, asa ca performantele la franare ar trebui sa fie excelente.

California a fost prezentat oficial in aceasta toamna, la Salonul Auto de la Paris.

Galerie foto: California - primul CC Ferrari

Galerie foto: California - primul CC Ferrari

Galerie foto: California - primul CC Ferrari


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.