Auto 15 Iulie 2008 03:25
BMW Group Romania, importatorul marcilor BMW si Mini pe plan local, a lansat modelul Mini John Cooper Works la un pret de pornire de 24.280 euro fara TVA si modelul Mini Clubman John Cooper Works la un pret de 25.980 euro fara TVA, au declarat pentru Wall-Street reprezentantii companiei

Comenzile pentru noile modele Mini pot fi facute incepand de saptamana aceasta. Cele doua masini dispun de un motor supraalimentat pe benzina de 1,6 litri cu 210 cai putere si o viteza maxima de 238 kilometri pe ora.

Mini John Cooper Works atinge 100 de kilometri pe ora in 6,5 secunde, iar Mini John Cooper Works Clubman in 6,8 secunde.

Vanzarile BMW Group (BMW si Mini) in Romania au crescut in primul semestru al anului cu 36,7% fata de perioada similara a anului trecut, la 1.376 de unitati.

Luna iunie a fost cea mai buna luna din istorie pentru Mini cu 27 de unitati livrate. In primul semestru al anului vanzarile Mini au crescut cu 57% fata de anul precedent, la 124 de masini livrate. Cele mai de succes modele Mini au fost Mini Cooper cu 96 unitati si Mini Clubman cu 14 unitati.

Vanzarile marcii BMW au inregistrat un avans de 36% dupa primele sase luni, comparativ cu intervalul ianuarie-iunie al anului trecut, la 1.252 unitati. In luna iunie BMW a comercializat pe piata romaneasca 235 de unitati.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.