Auto 4 Iulie 2008 03:03
Lancia a fost primul producator auto care si-a vopsit masinile in doua culori. Noua Lancia Ypsilon este un model pentru cei care vor sa fie remarcati

Se intampla in anii ’60, iar modelul se numea Lancia Flaminia. In urma cu trei ani, tot Lancia a marcat o alta premiera in lumea auto: folosirea unei vopsele matuite. Era vorba de modelul Ypsilon, seria speciala MomoDesign.

Colaborarea cu „MomoDesign Styling Centre“ a continuat si doi ani mai tarziu aparea noua versiune Ypsilon MomoDesign, in titulatura careia a aparut si particula Sport.

Recent, Lacia Ypsilon MomoDesign Sport a sosit si in Romania, la un pret care depaseste cu putin 16.000 de euro cu TVA inclusa. Evident, cu aceiasi bani poti achizitiona un autoturism de clasa superioara (compacta), unul in care nu vei fi remarcat decat daca te vei scobi in nas sau vei arunca un recipient de plastic pe geam. Lancia pretinde aceasta suma celor care vor sa fie remarcati si admirati.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.