Auto 2 Iulie 2008 01:52
Dacia a prezentat marti, in premiera mondiala, noul model Logan berlina cu facelift. Modificarile au fost aduse la nivelul caroseriei si a interiorului, dar pretul a ramas acelasi. Comercializarea noului sedan va incepe in Romania in prima jumatate a lunii iulie
Automobile Dacia, cel mai important producator autohton de masini, a lansat marti noul model Logan in versiunea sedan. Cele mai importante schimbari la exterior sunt reprezentate de grila frontala, care preia elemente de la Sandero, si blocurile optice din spate care urmeaza noua linie a portbagajului. Noul model afiseaza si noua sigla Dacia, prezenta pentru prima data pe modelul in doua volume, Sandero.

Partea posteriora a masinii a fost redesenata, astfel incat usa portbagajului are un aspect mai dinamic. Interiorul a fost, de asemenea, modificat tot dupa Sandero. Plansa de bord sau panourile usilor, de exemplu, urmeaza liniile interioare adoptate de modelul hatchback.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.