Auto 5 Iunie 2008 00:39
Cu aerul retro si usor necioplit, HHR reuseste sa para aproape american.

HHR este in sfarsit un Chevrolet care vine de unde trebuie, adica de la Vest, nu de la Est. Dupa ce General Motors a cumparat Daewoo, pe o intreaga gama de masini sud-coreene, destinate in principal pietelor emergente, au aparut, ca prin farmec, o sigla americana si nume noi. Spark in locul lui Matiz, Lacetti si Aveo acolo unde erau pana mai ieri Nubira si Kalos.

Pus alaturi de majoritatea gamei Chevrolet, trecuta de prima tinerete si usor blazata, HHR pare un crai iesit la agatat. Intamplator sau nu, asta e si misiunea sa - sa capteze cat mai multe priviri admirative. Se pare ca dincolo de volume cat mai mari, Chevrolet tanjeste si dupa asa ceva.

Produs pe pamant american, e drept ca in Mexic, nu in Statele Unite, HHR poate fi incadrat anevoie intr-o clasa anume. Profilul si dimensiunile il recomanda drept un break aflat la granita segmentelor compact si mediu. Pe de alta parte, lookul provocator aminteste de un SUV micut, iar spatiul interior cocheteaza cu oferta clasei monovolum. Cert este ca lookul retro, un atu puternic in lupta pentru imagine, a fost inspirat de clasicul Chevy Suburban din 1949.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.