Auto 3 Iunie 2008 00:04
Producatorul coreean vrea sa produca in Rusia, din 2011, “un fel de Elantra” low-cost care sa concureze Loganul celor de la Renault.

Hyundai va produce incepand cu 2011, in Rusia, o masina low-cost pentru a-i face concurenta modelului Logan al Dacia-Renault, iar oficialii coreeni iau in calcul comercializarea modelului atat in statele emergente, cat si pe pietele din vestul Europei, potrivit autonews.com.

“Este un model complet nou, un fel de Elantra (un model mai vechi al Hyundai, sedan de dimensiuni medii - n.r.), pe care vrem sa il vindem in principal in state emergente cum ar fi Rusia, China si Coreea. (...) Il puteti numi «adversarul Logan»“, a declarat presedintele Hyundai Motor Europa, Kun-Hee Ahn, citat de autonews.com.

Productia ar trebui sa inceapa la jumatatea anului 2010, in China si Coreea, iar un an mai tarziu si in Rusia, in fabrica de langa Sankt Petersburg, a carei inaugurare va avea loc pe 5 iunie.

“Cercetam sa vedem daca vom gasi cai sa putem vinde modelul si in vestul Europei”, a spus Ahn.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.