Auto 27 Mai 2008 01:08
Primele masini vor fi livrate in aceeasi luna, asigura producatorii.

Dacia va lansa in Romania modelul in doua volume Sandero la 3 iunie, iar comenzile pentru masina vor putea fi preluate dupa lansare, astfel incat primele livrari catre clienti vor fi realizate la sfarsitul lunii iunie, au declarat, luni, oficiali ai companiei, citati de agentia MEDIAFAX.

Dacia Sandero a fost prezentata pentru prima data la Salonul Auto de la Geneva, desfasurat in prima parte a lunii martie. Modelul Dacia Sandero este derivat din automobilul Renault Sandero, comercializat de grupul francez in Brazilia si Argentina.

Masina va fi disponibila in patru variante de motorizare, respectiv doua pe benzina (1,4 litri de 75 de cai-putere si 1,6 litri de 90 de cai-putere) si doua diesel (ambele de 1,5 litri, in variante de putere de 70 si 85 de cai-putere), la un pret care nu va depasi 9.500 de euro pentru cea mai echipata versiune, potrivit datelor anuntate de constructor la prezentarea modelului.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.