Auto 26 Mai 2008 01:08
Renault a ales festivalul de film de la Cannes pentru a prezenta un model aparte: Laguna Coupe.

Renault Laguna Coupe prezentat oficial!Renault Laguna este un model care a prins in Romania. E adevarat nu atat de mult ca Megane, pentru ca este intr-o clasa superioara si costa mai mult, dar in general masina a fost apreciata. La fel de adevarat este ca multi au acuzat costurile de intretinere si fiabilitatea modelului.

Laguna a ajuns a acum la a treia generatie, iar Renault are planuri mari cu acest model. Pe de o parte francezii vor o crestere de imagine a Lagunei, dar sunt si fortati de concurenta puternica din partea unor modele ca Ford Mondeo, VW Passat sau Opel Insignia - inlocuitorul modelul Vectra ce urmeaza a fi lansat la sfarsitul anului.

O parte din startegia de impunere a modelului Laguna o constituie si dezvoltarea unei noi versiuni de caroserie. Este vorba de modelul coupe, primul coupe din gama Laguna.

Renault Laguna Coupe prezentat oficial!Laguna Coupe a fost prezentat ca si concept acum ceva timp si se stia deja ca va fi produs in serie. Ei bine, francezii l-au prezentat oficial sambata, in cadrul festivalului de film de la Cannes. Laguna Coupe este bazat in mare parte pe concept, dar dupa cum era de asteptat, versiunea de serie nu este chiar atat de spectaculoasa ca si conceptul care a prefigurat-o.

Totusi masina arata foarte bine si promite satisfactii si din punct de vedere al condusului - suspensii mai rigide, directie si frane adaptate stilului sportiv asteptat de la un coupe, plus sistem Active Drive care permite si rotilor spate sa vireze intr-o oarecare masura pentru o mai buna stabilitate in viraje.


Despre autor:

Sotto

Citeste articolul integral in Sotto

Sursa: Sotto


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.