Auto 23 Mai 2008 01:28
Modelul Gallardo nu mai este de cativa ani o noutate, dar devine tot mai performant. Ultima noutate - LP560-4.

Lamborghini Gallardo - concurent cu Lamborghini Murcielago!Se poate spune ca modelele Gallardo si Murcielago se apropie deja de ultima parte a duratei de productie, dar italienii au grija sa le mentina mereu in centrul atentiei.

Dupa cateva versiuni la care cuvantul de ordine este "putere", de fapt - "mai multa putere", Lamborghini a mai prezentat un model Gallardo, in aceeasi nota, care ajunge aproape sa rivalizeze la performante dinamice cu fratele mai mare, Murcielago.

Lamborghini Gallardo - concurent cu Lamborghini Murcielago!Modelul se numeste Gallardo LP560-4, iar "codul" nu e greu de interpretat. Acel "4" de la final sugereaza tractiunea integrala, iar 560 reprezinta puterea maxima - provenita dintr-un nou motor V10 de 5,2 litri care ajunge la o turatie maxima de 8.000 rpm. Pana acum, cel mai puternic Gallardo era Superleggera, cu 530 CP, dar noul LP560-4 vine cu 30 CP in plus.


Despre autor:

Sotto

Citeste articolul integral in Sotto

Sursa: Sotto


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.