Auto 7 Mai 2008 13:01
Sport & Tuning Show te asteapta din 22 pana in 25 mai in incinta Prisma 2 Corbeanca! 4 zile dedicate masinii tale: alege-ti stilul care te reprezinta!

Pentru ca masina a depasit statutul de simplu mijloc de transport… pentru ca ne reprezinta, ne defineste, ne provoaca sa visam din ce in ce mai indraznet!

Salonul De Tuning Si Sport Bucuresti 2008 organizat de societatea romano-italiana Nef Expo ofera cadrul optim de promovare pentru autoturismele de tip sport si variante de tuning&sport.

Solutia vine in intampinarea asteptarilor posesorilor de autovehicule sport care doresc o masina personalizata, dar si a potentialilor cumparatori de masini sport, pasionati de tuning.

Aceasta dubla abordare ofera optiuni variate de deplasare cu autoturisme puternice si personalizate in egala masura.

Intreaga tematica a expozitiei cuprinde: tuning auto-moto (interior, exterior, mecanica, audio), automobile off-road, automobile sport si de competitie, motociclete de competitie, kart-uri, accesorii auto-moto, piese de schimb, combustibili, lubrifianti, pneuri, cluburi si asociatii de profil, media auto-moto.

Organizatorii au ales ca loc de desfasurare - Complex Prisma, pentru ca ofera multiple posibilitati de organizare pentru evenimente conexe, datorita generozitatii spatiului. In aceeasi locatie s-a desfasurat de curand si prima editie a Salonului Moto si Accesorii.

Programul pentru vizitatori:

22 - 24 mai intre orele 10.00 - 20.00
25 mai intre orele 10.00 - 17.00

Pret bilet intrare : 10 LEI / persoana
Pret tichet parcare : 5 LEI


Despre autor:

Yuppy

Sursa: Yuppy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.