Auto 17 Aprilie 2008 01:30
Renault pregateste de zor noul SUV marca Dacia, asa cum dovedesc si pozele spion surprinse de cei de la Winding Road.

Dacia SUV surprinsa in teste - poze spionOficialii Renault au admis oficial ca Dacia va produce un SUV pe platforma modelului Logan si chiar au avansat si un termen de aparitie pe piata. Este vorba de a doua jumatate a anului viitor.

Oricum masina este deja in teste, iar cei de la Winding Road au surprins un prototip care, din pacate nu ne arata in nici un fel detaliile de design ale SUV-ului Dacia.

Pozele arata insa ca sub o banala caroserie de Logan se afla o platforma de SUV, posibil 4x4 si posibil de la Nissan X-Trail (prima generatie), aspect sugerat de garda la sol foarte mare a prototipului din fotografii. Dealtfel se observa ca, pentru a face loc platformei, aripile caroseriei de Logan au fost mult evazate. In plus rotile prototipului din imagine au cate 5 prezoane pe roata si nu 4 cate are Logan.

Dacia SUV surprinsa in teste - poze spionNu este nici o indoiala ca SUV-ul Dacia este deja definitivat si aprobat din punct de vedere al designului, dar pentru a nu-l dezvalui de acum, Renault efectueaza separat teste pentru platforma, cu o alta caroserie.


Despre autor:

Sotto

Citeste articolul integral in Sotto

Sursa: Sotto


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.