Auto 8 Aprilie 2008 02:29
Rechemerea este valabila pentru 410.000 de unitati vandute in SUA.

Volkswagen Passat, rechemat in serviceVolkswagen a anuntat o rechemare in service a modelelor Passat vandute in Statele Unite intre anii 1999 si 2005. Este vorba de nu mai putin de 410.000 de exemplare comercilizate in acest interval, iar masinile vor fi verificate in service pentru trei posibile defecte.

La masinile echipate cu transmisie automata va fi verificata protectia termica din zona convertorului catalitic. Cei de la VW spun ca este posibil ca izolarea termica a acestei zone sa se deterioreze, caz in care se poate supraincalzi o anumita zona a caroseriei. La masinile la care se constata probleme de acest gen, mecanicii vor adauga o izolatie suplimentara.

La modelele Passat echipate cu motorul de 1,8 litri turbo pe benzina exista riscul deteriorarii unor conducte de alimentare, acestea urmand a fi inlocuite la masinile la care se constata probleme.


Despre autor:

Sotto

Citeste articolul integral in Sotto

Sursa: Sotto


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.