Auto 8 Aprilie 2008 02:24
Volkswagen-ul Caddy Maxi stabileste noi standarde in clasa sa, oferind un volum de incarcare de 4.2 metri cubi (mc3) si o sarcina utila de pana la 800 de kilograme.

Noul Caddy Maxi este, dupa cum sugereaza si numele, un Caddy mai mare. Masina este un LCV (Light Comercial Vehicle) ce se adreseaza in special micilor intreprinzatori, dar si firmelor de distributie sau curierat, care au nevoie de ceva mai mult decat un Caddy normal. De asemenea, Caddy Maxi nu ii neglijeaza pe cei care au nevoie sa transporte persoane, versiunile cu geamuri putand sa duca pana la sapte persoane in conditii normale de confort.

Varianta de marfa, Caddy Maxi Furgon, ofera o sarcina utila de 800 de kilograme si un volum de incarcare ce ajunge la 4.200 de litri, caracteristici ce aduc aminte de legendarul model Bulli (stramosul Transporter-ului). In cazul variantei Maxi Kombi sunt disponibile cinci locuri (optional se poate monta si al treilea rand de scaune!) si un spatiu generos pentru bagaje. Accesul la bord al pasagerilor se face prin intermediul a doua usi glisante. Iar Caddy-ul Maxi Life (7 locuri) constituie puntea de legatura intre Caddy-ul Life (5 locuri) si Multivan (8 locuri). In acest context insa, nu prea isi mai gaseste locul VW-ul Touran (monovolum compact), dar aceasta este alta poveste.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.