Auto 7 Aprilie 2008 01:41
Porsche Romania va incepe comercializarea noii generatii a modelului de clasa mica Seat Ibiza in iunie.

Importatorul marcii Seat pe piata romaneasca, Porsche Romania, intentioneaza sa vinda noul model Ibiza incepind cu a doua jumatate a lunii iunie. Modelul va fi prezentat la Salonul Auto de la Madrid, care se va desfasura in capitala Spaniei in perioada 22 mai-1 iunie.

Pentru masina de clasa mica, importatorul estimeaza vinzari de 500-600 de unitati pina la sfirsitul acestui an. La nivelul intregii marci, prognoza privind vinzarile Seat in Romania este de 5.500 de unitati. Potrivit datelor importatorului, 2007 a adus o crestere a vinzarilor marcii Seat pe piata romaneasca de 27%, pina la 4.917 masini. Pentru inceput, Ibiza va fi disponibila numai in varianta cu cinci usi.

Modelul vechi va continua sa fie comercializat paralel, atit timp cit va exista cerere.

Aceasta strategie este comuna mai multor importatori: Skoda vinde paralel modele Octavia, Opel - autoturismele de clasa compacta Astra, iar Peugeot - modelul de clasa mica 206/207.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.