Auto 19 Martie 2008 02:47
Disponibila in variantele berlina si break, Noua Laguna, lansata saptamana trecuta si in Romania, castiga fata de generatia precedenta in design, performante dinamice, motorizari, consum, fiabilitate.
In materie de siguranta, cea de-a treia generatie Renault Laguna atinge nivelul maxim de 5 stele EuroNCAP, beneficiind in plus fata de generatia predecedenta de un sistem de franare dintre cele mai eficiente de pe piata si de inovatii de ultima ora, cum ar fi airbag-ul dublu torace/bazin. Pe langa un confort termic de exceptie, Noua Laguna mai dispune si de o acustica excelenta, fiind un punct de referinta, mai ales printre vehiculele diesel.

O alta noutate o reprezinta versiunea economica si ecologica de 1.5 dCi 110 CP care consuma doar 4,9 l la 100 km in ciclu mixt si emisii de 130 g/km de CO2. Aceasta versiune poarte eticheta Renault eco2, eticheta care desemneaza vehiculele economice si ecologice.


Despre autor:

YourMoney

Citeste articolul integral in YourMoney

Sursa: YourMoney


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.