Auto 13 Martie 2008 04:10
Doamnele si domnisoarele prefera masinile agile, sigure, cu un design atragator, confortabile, spatioase, usor de condus, cu vizibilitate buna, un pret rezonabil si costuri mici pentru intretinere si reparatii.

Publicatia on line www.bloombiz.ro a intocmit o lista cu zece modele care indeplinesc aceste criterii.
Modele sub 15.000 de euro

Ford Focus se poate lauda cu un design rafinat si impunator, un habitaclu inalt, o pozitie comoda la volan, un interior spatios si un pret rezonabil. Pentru un astfel de autoturism, doamnele si domnisoarele interesate vor scoate din buzunar cel putin 10.000 de euro.

O alta masina preferata de sexul frumos este Honda Jazz. Acest model consuma putin, are o durata mare de viata garantata de calitatea Honda, si este foarte sigur, foarte spatios (comparativ cu modelele din aceeasi clasa) si foarte util in zonele urbane, marimea sa permitandu-i sa se strecoare printre masini si sa ocupe spatii mici de parcare. Preturile la care poate fi achizitionat Honda Jazz pleaca de la 10.900 de euro.

Modelul compact Mazda 3 este o combinatie intre stil, spatiu si placerea de a conduce. In plus, masina, al carei tarif porneste de la 11.000 de euro, ofera o siguranta ridicata.

Si Volkswagen Jetta are tot ceea ce-si poate dori o femeie, fie ca vorbim despre o femeie de cariera, fie ca vorbim de o femeie dedicata familiei. Siguranta, agilitate, eleganta, spatiu si un pret incepand de la 13.500 de euro sunt doar cateva dintre atuurile modelului compact sedan de la Volkswagen.

Honda Civic este o masina economica, usor de condus, merge ca un ceas elvetian, este bine dotata si o investitie buna atat pe termen lung, cat si pe termen scurt, deoarece se revinde foarte bine si usor. De asemenea, o podea complet plata face din Honda Civic un autoturism confortabil si practic. Acest model costa de la 14.500 de euro.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.