Auto 5 Martie 2008 02:22
Cotidianul va prezinta citeva dintre cele mai bune alarme auto de pe piata.
La nivelul anului trecut, in Romania s-au furat, potrivit Inspectoratului General de Politie, in jur de 1.800 de masini. Mai mult, de la an la an, inventivitatea infractorilor creste, astfel incit trebuie sa va luati tot mai multe masuri de precautie pentru a evita un eveniment nefericit de acest tip. Iar una dintre variantele pe care le aveti la dispozitie consta in achizitionarea unei alarme auto. Spre exemplu, daca sinteti mai pretentiosi si doriti sa fiti in pas cu noile tehnologii din domeniu, producatorul Code Alarm ofera modelul CA 680, o alarma auto cu pager si pornire a motorului.

CA 680 include doua telecomenzi, una cu pager si una standard. Astfel, daca masina dumneavoastra este in pericol, veti primi mesaje text si pictograme pe pager. Modelul mai ofera posibilitatea pornirii motorului masinii de la distanta prin apasarea unei taste a telecomenzii, pornirea motorului in functie de temperatura din masina, programarea pornirii motorului la un anumit interval de timp, parking timer, vizualizarea temperaturii din interior. Raza de actiune a telecomenzii este de maximum 1 km. Alarma are senzor de soc, reglabil in trei trepte, permite selectarea claxonului sau a sirenei, are un reglaj de durata a bipurilor claxonului, incuiere/descuiere la contact, incuiere si armare automata, precum si mod silentios din telecomanda. Mai mult, se ofera garantie pe viata pentru toate componentele sistemului. Pretul modelului este de 1.358,9 lei. Acesta poate fi achizitionat online de pe sono.ro.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.